Yakın Doğu Enstitüsü ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Koordinasyonunda Yürütülen “İki Toplumlu Staj Programı” Tamamlandı

Avrupa Birliği “Leading by Example” projesi kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi, Yakın Doğu Enstitüsü(YDE), Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ile Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası (KEBE) tarafından yürütülen “İki Toplumlu Staj Programı-The Cross-Community Exchange Internship Programme” ikinci etap staj programı başarıyla tamamlandı. Staj programında araştırmacı Alexis Guest stajyer olarak yer aldı. Daha önce de Yakın Doğu Enstitüsü’nde konuk araştırmacı sıfatıyla görev yapmış olan Alexis Guest, staj programı kapsamında, Yakın Doğu Enstitüsü tarafından yürütülmekte olan barış dili, medya ve göç konularını inceleyen projelerde yer aldı. Yakın Doğu Enstitüsü ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirlikleri ile katılımcı olan Alexis Guest’e sertifikası düzenlenen törenle takdim edildi. Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda yapılan sertifika töreninde, Yakın Doğu Üniversitesi, Yakın Doğu Enstitüsü Müdür Yardımcısı Erhan Ayaz,YDE Yürütme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sait Akşit, Kıbrıs Türk Ticaret Odası yetkilileri Aysun Önet İleri ve Şaziye Altuner, Stajyer Alexis Guest ile Yakın Doğu Enstitüsü Araştırma Görevlisi Barış Ceylanlı hazır bulundu.